Uitvaart Amsterdam

Ook in Amsterdam neem je maar één keer afscheid en daarom is het prettig om het geheel in stijl van de overledene te doen. Er zijn steeds meer mensen die exact weten wat ze voor hun begrafenis of crematie in Amsterdam willen.

Wat zijn de basis kosten crematie in Amsterdam?

De kosten van een crematie zijn lager dan de kosten voor een begrafenis. Zo zijn er bij een begrafenis grafkosten en er wordt vaak voor een duurdere kist gekozen. Deze basis kosten crematie liggen tussen de 2.200 en 3.000 euro.

Een uitvaartverzorger rekent ongeveer 1500 euro voor een crematie en voor werk in het weekend vragen ze in de meeste gevallen een toeslag. Meride.nl is een uitvaartverzorger die het regelen van een crematie of uitvaart voor u uit handen neemt.

Voor meer informatie kun je het beste even de website van Meride.nl bezoeken. Zij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Amsterdam of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *